Comenzi telefonice:  0755.542.676  L-V / 9-17

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, selectati mai intai marimea, daca este cazul, iar apoi apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele din in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, utilizati meniul din stanga sus(pe mobil) sau logo-ul Kampus, penturu a reveni la prima pagina.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, accesand linkul "Comanda rapida" prezent in pagina de Acces Cont. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru facturare sunt diferite de informatiile pentru livrare, debifati "Foloseste aceeasi adresa pentru facturare" si introduceti informatiile dorite.

NOTA: pentru conturile create inainte de 18.03.2022, este necesar sa resetati parola. Odata cu trecerea la noua platforma moderna, parolele nu au fost migrate. Va recomandam sa setati o parola sigura, de minim 8 caractere. Pentru resetarea parolei accesati linkul: resetare parola.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de livrare si metoda de plata. Puteti transmite comentarii la comanda dumneavoastra, utilizand campul "Observatii" (de ex: interval preferat de contactare pentru confirmarea telefonica a comenzii, telefon suplimentar, etc.). Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda

Se va afisa apoi sumarul comenzii, iar in cateva momente veti primi confirmarea prin e-mail. Daca nu primiti confirmarea prin email, va rugam sa ne contactati pentru suport!

Nota: pentru abonarea la Newsletter, este necesar sa confirmati inscrierea, accesand linkul din emailul transmis la solicitarea de inscriere pentru Newsletter.


Va multumim!

Echipa Kampus.ro