Comenzi telefonice:  0755.542.676  L-V / 9-17

Termeni si conditii de utilizare

Termenii si conditiile generale de vanzare se vor aplica tuturor vanzarilor de produse si servicii de catre Kampus Network SRL, prin intermediul magazinului virtual: https://www.kampus.ro.

Articolul 1 - Termeni si definitii
Vanzator: S.C. KAMPUS NETWORK S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Str. Moldovita, Nr. 21, Bl. 13, Sc. A, Ap. 10, Sector 4, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/10845/2004, CUI RO16572890, telefon contact: 0728.778.361, e-mail contact: office@kampus.ro.
Cumparator/Client: persoana fizica sau persoana juridica cu capacitate deplina de exercitiu.
Cont: sectiunea din site care permite, prin inregistrarea/autentificarea cu adresa de e-mail si parola, plasarea comenzii pentru unul sau mai multe produse.
Produse si servicii: orice produs sau serviciu listat pe site.
Comanda: documentul electronic prin care Cumparatorul solicita Vanzatorului livrarea unui produs/serviciu.
Contract: este incheiat intre Vanzator si Cumparator, dupa confirmarea comenzii, la emiterea facturii fiscale, si presupune vanzarea de catre Vanzator a produselor, cu plata pretului, plus orice alte costuri suplimentare, inclusiv costurile de expediere, de catre Cumparator.
Contractul este incheiat prin mijloacele de comunicare la distanta, conform OUG 34/2014, Articolul 2, punctul 7.

Articolul 2 - Informatii despre produsele/serviciile comercializate
Toate produsele comercializate pe site-ul www.kampus.ro sunt noi.
Toate produsele afisate pe site-ul www.kampus.ro beneficiaza de descrieri detaliate privind caracteristicile functionale, precum si de fotografii.
Preturile afisate pe site-ul www.kampus.ro sunt in exprimate in lei si includ TVA.
Preturile afisaste pe site-ul www.kampus.ro se pot modifica fara o notificare prealabila.

Articolul 3 - Facturare, livrare, plata, retur
Dupa efectuarea comenzii, Vanzatorul emite catre Cumparator factura fiscala aferenta bunurilor si/sau serviciilor livrate, Cumparatorul avand obligatia sa furnizeze toate datele necesare emiterii facturii, in conformitate cu legislatia in vigoare.
Livrarea produselor se efectueaza numai teritoriul Romaniei.
Expedierea produselor comandate se efectueaza pe baza comenzilor efectuate online, numai dupa discutia telefonica purtata cu unul dintre reprezentantii firmei Kampus.
Discutia telefonica vizeaza confirmarea comenzii, detalii asupra marimii, ziua si orele solicitate pentru livrare, precum si detalii suplimentare asupra modelului si a calapodului, cu eventuale recomandari.
Tarifele de expediere si perioada de livrare:
Vanzatorul are obligatia, ca in cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, datorita lipsei temporare a produsului/produselor din stoc, sa anunte Cumparatorul de termenul estimat pentru livrare.
- Promotional: 15 lei, in sistem ramburs, prin GLS Romania, pentru comenzi cu valori mai mari de 29 lei, in orice localitate din tara, in 1-2 zile lucratoare.
- Promotional: 15 lei, in sistem ramburs, prin Fan Courier, pentru comenzi cu valori mai mari de 29 lei, pentru localitatile care figureaza in lista Fan Courier, in 1-2 zile lucratoare.
- Tarif standard: 20 lei, in sistem ramburs, pentru comenzi cu valori mai mari de 29 lei, pentru orice localitate din tara, prin Posta Romana, in 3-5 zile lucratoare.
In afara perioadelor de transport promotional, tariful standard pentru expediere este de 20 lei.
Comanda minima online, in conditiile de transport promotional, este de 29 lei.

Modalitati de plata - valabile pentru toate produsele disponibile pe site, cu valoarea totala a comenzii de minim 29 lei:

  • plata prin card bancar, online prin serviciul oferit prin intermediul MobilPay / Netopia Payments;
  • plata ramburs, cu numerar, la curier, la momentul primirii coletului;
  • plata prin ordin de plata sau online banking, pe baza de factura proforma.


Politica de Retur - returul se face pe cheltuiala clientului, prin curier sau Posta Romana, in termen de 30 zile calendaristice de la data receptionarii produsului, indiferent de motivul returului, in conditiile in care produsul nu a fost purtat.
In cazul in care doriti sa trimitem noi curierul pentru ridicarea coletului, taxa de retur este de 15 lei/colet.
Coletul se returneaza fara ramburs.
Conditii de retur:
- Produsele se pot returna in conditiile in care nu au fost purtate.
- Produsele purtate/uzate nu se pot returna decat daca prezinta defecte de fabricatie. Pentru constatarea /repararea defectelor de fabricatie trimitem produsele in fabricile producatoare. Pentru perioada in care produsul se afla in constatare/reparatie si transport, prelungim perioada de garantie a produsului.
- Sunt exceptate de la dreptul de returnare produsele desigilate care se incadreaza in urmatoarele categorii: ciorapi, sosete, din motive de protectie a sanatatii si/sau din motive de igiena, in conformitate cu OUG 34/2014, articolul 16, litera e).
Restituirea contravalorii produsului se face, fie in cont bancar, fie prin mandat postal, la adresa din actul de identitate, dupa primirea si verificarea produsului returnat.

Articolul 4 - Garantie
Toate produsele comercializate pe site-ul www.kampus.ro sunt noi si beneficiaza de conditii de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare.
Garantia acordata tuturor produselor de incaltaminte, disponibile pe www.kampus.ro este de 30 zile calendaristice, de la data receptionarii, cu exceptia produselor in descrierea carora sunt mentionate termene de garantie mai mari.

Numai produsele de incaltaminte marcate special cu "rezistente la apa" sunt rezistente la apa (ploi abundente, zapada topita, lapovita, etc.).
Pentru produsele nemarcate cu "rezistente la apa", se recomanda purtarea cu precautie, in conditii meteo nefavorabile.
Produsele comercializate pe site-ul www.kampus.ro, beneficiaza de conditii de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare.

Pentru acordarea garantiei trebuie respectate urmatoarele instructiuni de intretinere:

- Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata de praf, utilizand o carpa moale sau o perie, iar petele de grasime sau impuritati se indeparteaza cu o carpa inmuiata in solutie apoasa speciala pentru curatarea incaltamintei (concentratie 1-2%). Se interzice spalarea cu apa a incaltamintei;
- Pentru o buna intretinere, la incaltamintea din piele naturala, dupa cateva purtari, se aplica un strat subtire de crema pentru incaltaminte, specifica tipului de piele;
- La incaltamintea din piele intoarsa/nubuk, se recomanda utilizarea spray-urilor speciale.
- Incaltamintea umeda se usuca lent, ferita de surse de caldura;
- Incaltamintea va fi ferita de actiunea produselor petroliere;
- Se recomanda purtarea alternativa a cel putin 2-3 perechi de incaltaminte, pentru marirea duratei de utilizare.

Articolul 5 - Dreptul de proprietate intelectuala si industriala
Continutul site-ului www.kampus.ro - fotografii, text, continut multimedia, imagini, descrieri, logo-uri, precum si orice alte informatii - sunt proprietatea exclusiva a SC KAMPUS NETWORK SRL. Folosirea acestora fara acordul de utilizare al SC KAMPUS NETWORK SRL se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
De asemenea, in masura in care site-ul www.kampus.ro permite clientilor / utilizatorilor publicarea parerilor despre produsele / serviciile achizitionate, SC KAMPUS NETWORK SRL isi rezerva dreptul sa le foloseasca in scop de promovare.

Articolul 6 - Limitarea responsabilitatii societatii
SC KAMPUS NETWORK SRL nu isi asuma nici o raspundere in privinta eventualelor pierderi care ar putea rezulta din imposibilitatea utilizarii site-ului www.kampus.ro, ca urmare a unor probleme tehnice.

Articolul 7 - Politica de confidentialitate
Informatiile transmise site-ului www.kampus.ro, prin completarea formularului de inregistrare, sunt confidentiale; acestea vor fi folosite pentru expedierea comenzilor (facturare, livrare), precum si pentru transmiterea newsletter-ului periodic (numai pentru utilizatorii care si-au exprimat acordul pentru abonare la newsletter).
Urmatoarele date personale sunt mentionate pe documentele de expediere: numele si prenumele, adresa de livrare si numarul de telefon.
SC KAMPUS NETWORK SRL nu va furniza niciunui tert datele dumneavoastra existente in baza de date.
Site-ul www.kampus.ro, utilizeaza cookie-uri pentru: retinerea produselor adaugate in cosul de cumparaturi, pentru programul de afiliere si pentru functia de remarketing pentru publicitatea online.
Ca urmare a utilizarii functiei de remarketing, terti vizitatori, inclusiv Google si Facebook, afiseaza anunturi pe site-uri de pe internet, utilizand modulele cookie pentru a afisa anunturi pe baza vizitelor din trecut ale unor persoane pe site.

Prin utilizarea site-ului www.kampus.ro, va exprimati acordul privind conditiile de expediere si retur, precum si fata de politica de confidentialitate.

Articolul 8 - Politica de fidelizare

La fiecare comanda finalizata, clientii primesc puncte bonus, disponibile in cont, pentru urmatoarele comenzi. Clientii fideli beneficiaza de discount de fidelitate.

Incepand cu data de 18.03.2022, punctele bonus au fost transformate in credite si sunt disponibile in sectiunea "Creditele mele", din "Contul meu". Punctele bonus, respectiv Creditele nu se pot transforma in bani si nu se pot returna catre clienti sub forma de bani.


Articolul 9 - Litigii

Prezentul document este supus legii romane. Litigiile se vor rezolva pe cale amiabila; daca acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti romane, din Municipiul Bucuresti. Incepand cu data de 15 februarie 2016 Comisia Europeana a implementat platforma SOL (solutionarea online a litigiillor), pentru a le permite consumatorilor si comerciantilor din UE sa-si solutioneze litigiile legate de produse si servicii cumparate de pe internet, fara sa apeleze la instanta.