Comenzi telefonice:  0755.542.676  L-V / 9-17

In perioada 1.12-31.12.2023 beneficiati de transport promotional la tariful unic, de 15 lei/comanda, prin GLS Romania, pentru orice localitate din Romania sau prin Fan Courier, pentru orice localitate din lista de peste 3.500 localitati deservite de Fan Courier sau cu ridicare din sediile Fan Courier din toata tara.

Pentru transport prin Posta Romana tariful este de 20 lei/comanda.

Tarifele includ TVA si sunt valabile pentru orice comanda efectuata online, in valoare de minimum 49 lei, indiferent de numarul de produse comandate.

Detalii transport: transport si retur.

REDUCERILE sunt valabile in perioada 1.12-31.12.2023, numai in limita stocului disponibil.

In perioada 1.12-31.12.2023 beneficiati de urmatoarele discounturi:

  • discount 3% pentru orice comanda online, in valoare de peste 300 lei;
  • discount 5% pentru orice comanda online, in valoare de peste 500 lei;
  • discount 7% pentru orice comanda online, in valoare de peste 1000 lei.

In cazul in care comanda se returneaza si valoarea produselor comandate ramase la client este mai mica de 300,00 Ron, discountul de 3% se va storna integral. In cazul in care comanda se returneaza si valoarea produselor comandate ramase la client este mai mare de 300 lei / 500 lei, se va storna diferenta de discount, corespunzator noului interval aferent valorii totale a produselor ramase la client.

Clientii fideli beneficiaza de discount suplimentar 2%. Pentru a beneficia de acest discount este necesar sa va autentificati, folosind adresa de email si parola dumneavoastra si sa aveti deja o comanda finalizata cu succes. In cazul returului discountul va fi stornat.

Discounturile se aplica succesiv, la valoarea rezultata in urma aplicarii discountului anterior.

La fiecare comanada acumulati puncte de loialitate in valoare de 5% din totalul produselor comandate, pe care le puteti utiliza, pentru reduceri, la achizitiile ulterioare, bifand optiunea Plateste din Wallet. Punctele de loialitate se acorda, de regula, dupa 30 zile de la data comenzii(perioada in care puteti returna produsul). Daca totusi doriti sa marcam comanda ca finalizata si sa primiti punctele de loialitate fara a mai astepta cele 30 zile, va rugam sa ne contactati telefonic, inainte de a face o noua comanda. Punctele de loialitate aferente comenzii curente nu se pot utiliza in comanda curenta. Punctele de loialitate se acorda numai pentru comenzile efectuate online si se pot utiliza numai in comenzile online.

Va multumim!